maanantai 27. helmikuuta 2012

Taide- ja nettiterapiaa


Tuuli ja Puu, öljy kankaalle 2010

Maalasin tänään jälleen isoa öljyvärimaalausta. Kerrankin sain ihan rauhassa työskennellä - pojat ja mies olivat lätkäreeneissä ja meidän vauva nukkui vaunuissa ja kolme muuta pelasivat pelejä yläkerrassa. Taideterapiaa-suosittelen kun siinä saa ajatukset tyhjennettyä hyvin.

Itseasiassa nyt päiväsaikaan alkaa valo jo riittämään pensselin heiluttamiseen. Siitä tulikin mieleeni takavuosien hittibiisi Niilin Hanhet, joka jaksaa ehkä nyt tauon jälkeen naurattaa. Ole Hyväinen!
Pensseli setä Niilin Hanhet

Joskus pieruhuumorikin naurattaa ihan älyttömästi, toisinaan snobbaileva älykköhuumori, jota joskus miehen kanssa harrastamme saa suupielet värähtelemään. Mutta kunnon hysteriakohtausta ei voita mikään.

Aina ei naurata. Vähä hullu ku oon niin etsin tänään netistä nettiterapiaa. Löytyikin Psykoperateuppeja ihan solkenaan, mutta jäin pohtimaan, että kuuluuko sieltä langan päästä vaan "Kröhöm...jooo...juuuu....jatka samaa  rataa...ja se tekis sen satakakskymppiä..."  Tai sitte alakas naurattamaan hulluna ku joku hassunnäköinen tyyppi olis siinä skypessä ja makais sohvalla vai pitäskö minun maata?  Epäilyttävää touhua.



3 kommenttia:

Kiva jos joku kommentoisi joskus jotain :)